Varekategorier

Om Skiwear4u.dk – Skitøj direkte til dig

Her kan du læse baggrund om Skiwear4u.dk. Har du spørgsmål eller er der noget du ønsker uddybet er du altid velkommen til at kontakte os for mere information.
 

Historien om en online skibutik

Skiwear4u.dk har solgt skitøj på internettet siden 2000. På dette tidspunkt erhvervede den daværende indehaver Ove Christensen det danske agentur på DIEL skitøj, som vi siden da har solgt med stor succes. Siden er der kommet mere end 70 andre mærker til, men den dag i dag er DIEL stadig vores klart bedst sælgende mærke indenfor skitøj. Det er vi overbevidste om først og fremmest skyldes et meget attraktivt forhold mellem kvalitet og pris.

I 2007 blev ejerkredsen udvidet, og firmaet LogiTrade ApS blev dannet. LogiTrade ApS er i dag selskabet der ejer og driver netbutikken Skiwear4u.dk. Det var også på dette tidspunkt vi flyttede til større lokaler i Brovst. I 2017 er Ove Christensen udtrådt af ejerkredsen, men vil fortsat være at finde i firmaet. Samtidig flyttede vi til nye, større og langt mere tidsvarende lokaler i Sabro, ca. 15 km vest for Aarhus.

 

Skiwear4u i Sabro

Vores mål er ikke, at vi nødvendigvis skal være Danmarks største netbutik med skiudstyr og vinterprodukter. Men vi vil meget gerne være Danmarks bedste, og det arbejder vi på at være hver eneste dag. Skulle det så en dag vise sig at vi også er den største – ja, så lever vi jo nok også med det.

Hos Skiwear4u leverer vi din ordre fra dag til dag og bruger anerkendte samarbejdspartnere til levering, og kan derfor i dag levere 99,8 % af vores pakker dag til dag, i hele Danmark (brofaste øer).

Vi elsker E-handel, og vi synes i al beskedenhed selv at vi er ret gode til det.

 

Værdier og tryghed – Kunder der køber skitøj gang på gang

Vi samler på tilfredse kunder, så gamle dyder som godt købmandskab og tillid er nøgleord for os. Når vores kunder handler hos os, er det meningen at de skal opleve god service og kvalitet i selve købsprocessen, ved leveringen, og ikke mindst på de leverede varer. Er der brug for rådgivning før, under eller efter købet er vi aldrig længere væk end et telefonopkald, eller en mail. I mange af døgnets timer er vores online chat-funktion ligeledes tilgængelig.
 

Når du handler hos os får du naturligvis altid

 • Sikker handel siden år 2.000
 • Lynhurtig levering fra eget lager
 • Prisgaranti
 • 14 dages fuld returret
 • Billig fragt (fra kr. 0,-)
 • 2 års reklamationsret, jævnfør den danske købelov
 • Nem og billig ombytning/retur 

 

Menneskerne bag.

Ove Christensen

Ove Christensen
Indkøb, salg og administration

 Torben Brobak

Torben Brobak
Varemodtagelse og lageradministration

 

Praktiske informationer

Adresse: Skiwear4u.dk / LogiTrade ApS
Damvej 114
8471 Sabro
 
Tlf: 29 40 68 13 (man-tor 8:00-16:00, fre 8:00-15:30)
E-mail: info@skiwear4u.dk
 
CVR-nr.: 30614674
Bank: Nykredit Bank
Revisor: PWC

 


Varekategorier

Kundeservice
 • Gratis fragt ved køb over 999,- samt på udvalgte mærker (Erhvervsadr. eller uden omdeling i DK)
 •  
 • - Dag til dag levering
 • - Prisgaranti
Support og FAQ - klik her
Til toppen Til toppen