Varekategorier

Levering og returnering

Hos Skiwear4u lægger vi stor vægt på at levere en god service for vores kunder. Dette betyder blandt andet, at vi tilbyder gode muligheder for levering og returnerning til vores kunder, så det er nemt og hurtigt at handle hos os. På denne side kan du læse mere information om, hvordan vi leverer dine varer, og hvordan du eventuelt kan returnere din ordre.

 

Levering

Hos Skiwear får du hurtig dag til dag levering. Hvis du bestiller dine varer inden kl. 15.00, afsender vi din pakke i dag, så du forhåbentlig modtager den allerede i morgen. Hvis du bestiller dine varer om aftenen, vil du modtage dine varer den næstkommende hverdag. 

 

Hos Skiwear4u afsender vi alle ordrer med PostNord - med undtagelse af ski der fragtes med GLS.

 

Fragt koster helt ned til 35 kroner for levering til privatadresser i Danmark uden omdeling. Der er i øvrigt gratis fragt ved køb over 1.000 kroner

 

Returnering og fortrydelse

Som følge af den danske købelov har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Skiwear4u. 

 

Du skal inden for 14 dage fra modtagelsen af dine varer give os besked på, at du ønsker at fortryde dit køb. Herefter skal varerne sendes retur til vores adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter meddelsen, om at du har fortrudt købet.

 

Vores adresse er:

Skiwear4u.dk
Damvej 114
8471 Sabro

 

Vi tilbagebetaler dine penge hurtigst muligt efter, at vi har modtaget dine varer retur og kontrolleret pakkens indhold. Du har desuden 24 måneder reklamationsret, hvor du kan få kompensation i tilfælde af, at der er en defekt i dit købte produkt. 

 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring levering, returnering eller reklamation, er du meget velkommen til at kontakte os:

Telefon: 29 40 68 13
E-mail: info@skiwear4u.dk
Livechat: Klik på ikonet for at starte en chat

 

Du kan læse de præcise og gældende betingelser for levering, returnering og reklamtion i vores forretningsbetingelser her.

 Varekategorier

Kundeservice
  • Gratis fragt ved køb over 999,- samt på udvalgte mærker (Erhvervsadr. eller uden omdeling i DK)
  •  
  • - Dag til dag levering
  • - Prisgaranti
Support og FAQ - klik her
Til toppen Til toppen