Varekategorier

Fischer

Fischer

Har du været på skiferie før, så har du helt sikkert set mærket Fischer op til flere gange. Det østrigske firma der prouducerer ski, støvler og langrendsudstyr, er en af de største producenter i verden af skiudstyr, hvilket du sikker hat set hvis du følger med i ski konkurrencer, hvad enten det er world cup i alpint skiløb eller langrend. Fischer producerer skiudstyr til professionelle og amatører, innovative produkter, der hvert år er med til at skubbe ski industrien.

 

Ski til professionelle og begyndere

Det store skifirma har haft en fantastisk succes med deres produkter og atleter, hvor der alene til OL 2014 i Sochi blev vundet 39 guld-, 36 sølv- og 35 bronzemedaljer af atleter med Fischer ski og langrends produkter.

Hvad enten du er begynder eller øvet så finder du en Fischer ski der dækker dit behov for en god ski. Er du træt af at leje ski og ønsker dine egne, så kan du finde billige begynder modeller fra Fischer, som er tjent hjem efter 2-3 skiferier. 

 

Blandt markedets bedste langrendsudstyr

Er du en grejfreak og interesserer dig for alt som rører sig i skiverdenen, så har du sikkert hørt om Fischer Vacuum fit skistøvle. En serie af skistøvler, der er skabt for at du ikke skal få ømme fødder eller have dårlig kontrol over skiene. Ved støvlerne bruges der tryk udefra til at skabe en støvle, helt efter din fod. 

Er du langrendsinteresseret så se vores store udvalg i Fischer langrendsski, komplette pakker nedenfor. Her tilbyder vi pakke der indeholder langrendski, langrend støvler,  langrend skistave og langrend bindinger. Du får alt udstyr du skal bruge til at få en masse kilometer under fødderne, enten i Danmark eller udlandet omringet af flotte omgivelser.

 

Vi leverer fra dag til dag...


Prisvindende alsidig dameski til den let øvede/øvet skiløber, der vil have en letkørt pisteski.

Blue/white: 151cm, 157cm
DKK 2.599
Vejl.: 3.799,- Spar: 1.200,-
Se mere »

Prisvindende stabil allmountain ski, med fokus på piste skiløb. Til let øvet og øvet.

Black/Red: 159cm, 166cm, 173cm, 180cm
DKK 3.799
Vejl.: 5.299,- Spar: 1.500,-
Se mere »


Varekategorier

Kundeservice
  • Gratis fragt ved køb over 999,- samt på udvalgte mærker (Erhvervsadr. eller uden omdeling i DK)
  •  
  • - Dag til dag levering
  • - Prisgaranti
Support og FAQ - klik her
Til toppen Til toppen